SmartGrow Alhum Plus – легке подолання стресу!

Різкі перепади температури є серйозним викликом при веденні аграрного виробництва. Вони можуть вкрай негативно відобразитися на рослинах й призвести до незворотної втрати врожаю. Аби уникнути цього, варто заздалегідь подбати про внесення препаратів-антистресантів, які швидко відновлюють рослини після несприятливих умов.

Сьогодні ми поговоримо про вже давно відомий антистресант і стимулятор росту рослин, які містять необхідні рослині елементи – «SmartGrow Alhum Plus»!

«SmartGrow Alhum Plus» – рідке висококонцентроване органо-мінеральне добриво на основі екстракту морських водоростей, фулерену, гумату калію, амінокислот, ауксинів, цитокінінів, альгінової кислотаи, а також збагачене макро- і мезоелементами, а також сіркою та мікроелементами.

Застосування даного стимулятору росту сприяє підвищенню врожайності, якості продукції, а також стабілізує ці показники в несприятливих умовах.

Переваги застосування препарату:

  1. забезпечує найсильнішу стійкість до різного роду стресів;
  2. стимулює енергійний ріст і розвиток вегетативної маси рослин та кореневої системи, поліпшуючи розгалуження коренів і збільшуючи поверхню всмоктування (зона кореневих волосків);
  3. сприяє прискоренню бутоноутворення, посилює і подовжує період цвітіння, стримує опадання квітів та плодів під час впливу температурного стресу;
  4. мобілізує імунну систему;
  5. поліпшує товарну якість плодів;
  6. продовжує період плодоношення, що збільшує загальну кількість зібраного врожаю;

При поєднанні з листовим підживленням  «SmartGrow Alhum Plus» розширює температурні межі їх ефективності, підвищує здатність засвоєння елементів живлення, граючи роль транспортного агента та стимулює поглинання коренями макро- і мікроелементів.

Ефективне застосування на всіх групах рослин, норма витрати –1,0-2,0 л/га.