SmartGrow AMINO – потужний інструмент у руках сільгоспвиробників!

Різкі температурні коливання, що зараз дуже актуально, недостатньо світла, несприятливий склад ґрунту, наявність хвороб і шкідників, а також вплив хімічно-активних речовин, наприклад, під час боротьби з бур’янами – всі ці негативні фактори здатні викликати стрес у рослин.

Вони можуть викликати зниження обмінних процесів, в результаті яких можуть виникати хлорози і некрози. Збиток від нанесених пошкоджень в залежності від тяжкості та тривалості впливу може скласти від 5 до 70 % врожаю.

Особливо важко стрес впливає на молоді рослини, які так і не завершили до кінця етапи природного вегетативного розвитку.

SmartGrow AMINO – високоефективне рідке добриво з високим вмістом амінокислот, яке  значно підвищить імунітет і ступінь життєстійкості рослин, а також сприятиме  їх швидкому відновленню при несприятливих умовах.

Амінокислоти при листовій обробці здатні легко проникати в клітини рослин, допомагаючи їм протистояти негативним факторам, покращуючи процес фотосинтезу, підтримуючи природний гормональний баланс, налагоджуючи азотний обмін всередині рослини.

Норма витрати SmartGrow AMINO – 0,5 л/га.

Фасовка: 1 л, 10 л.