SmartGrow ROOTMOST-C60 – вся сила в корінні!

Надійний фундамент урожайності – потужна, добре розвинена, здорова коренева система та рослини в цілому!

Як цього досягти?

Застосовувати якісний стимулюючий препарат для розвитку кореневої системи – SmartGrow ROOTMOST-C60!

Даний прийом  значно скорочує період утворення нової кореневої системи, сприяє загальному зміцненню рослин, захищає  їх від негативних факторів зовнішнього середовища та прискорює обмін речовин.

SmartGrow ROOTMOSTC60 – рідке органо-мінеральне добриво на основі екстракту морських водоростей, фулерену, фітогормонів, ауксинів, цитокінінів, збагачене збалансованою кількістю фосфору, калію, мікроелементів та достатньою кількістю полісахаридів, що покращують проникнення поживних речовин і води в клітини рослини.

Даний препарат розроблений як для стимуляції утворення та розвитку первинної кореневої системи, так і розвитку бічних та додаткових коренів (вторинна коренева система), забезпечуючи їй  рівномірний розвиток, активізації фотосинтезу  та  подолання стресів від впливу токсинів.

Застосування SmartGrow ROOTMOSTC60 допомагає рослині пережити механічні травми при пересадці, тобто швидке загоєння та відростання пошкоджених корінців, а також несприятливі фактори, такі, як висока температура, надлишок вологи в повітрі та  ґрунті.

Рослини і насіння оброблені SmartGrow ROOTMOSTC60  швидко поглинають воду і поживні елементи, тим самим, ініціюючи більш раннє проростання, формування потужної кореневої системи, її активний розвиток, підвищуючи фотосинтетичну активність і скорочуючи цикл дозрівання врожаю.

Норми витрати SmartGrow ROOTMOST-C60 :

  1. ріст і розвиток в касетах та після пікіровки – 200 мл/100 л води;
  2. замочування саджанців і живців (протягом 2 годин) –  300 мл/100 л води;
  3. полив  рослин у відкритому  та закритому ґрунті –  2-3 л/га.

Фасовка: 25 мл, 1 л, 5 л.